Hírek, aktualitások
 

Tisztelt Pénztártagok!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vitamin Egészségpénztár a CORD BLOOD CENTER Magyarországi Fióktelepével fennálló szerződését 2014. augusztus 13-án azonnali hatállyal felmondta. Pénztárunk birtokában van az MNB Pénztárfelügyelet állásfoglalása, mely szerint a Pénztár alappal feltételezi, hogy a tagjai által igénybe vett szolgáltatások külföldi szervezet által nyújtott olyan szolgáltatásnak minősülnek, amelynek ellenértéke nem számolható el a tag egyéni számlájának terhére. Mindezen túlmenően számlázási gyakorlatuk is kifogásolható, így az MNB álláspontja szerint Pénztárunk a benyújtott számlák ellenértékét az egyéni számla terhére nem számolhatja el. Az állásfoglalás teljes szövegét itt olvashatják.
Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Tisztelt Pénztártagjaink!
Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2014. június 1-jétől kizárólag a honlapunkról letölthető nyomtatványokat áll módunkban elfogadni.
A Pénztárunkhoz beérkező régi típusú űrlapok visszaküldésre kerülnek!

Szíves együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

 

Tisztelt Pénztártagunk!
Tisztelt Szolgáltató Partnerünk!


Pénztárunk székhelye 2011. februárban megváltozott. Kérjük, a számlákat az alábbi címre szíveskedjenek kiállítani:
Vitamin Egészségpénztár
1023 Budapest, Bécsi út 4.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 1011 Budapest, Iskola utca 13. címre kiállított számlákat nem áll módunkban befogadni!

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Tájékoztató az önkéntes kölcsönös biztosító pénztári számlán jóváírt támogatói adománnyal kapcsolatos eho fizetési és bevallási kötelezettségről

Az önkéntes kölcsönös biztosító pénztári tag egyéni számláján jóváírt támogatói adomány a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (továbbiakban: Szja tv.) 28. § (1) bekezdés f) pontja szerint egyéb jövedelemként adóköteles. A támogatói adomány címén megszerzett jövedelem után nem kell adóelőleget fizetni az Szja tv. 46. § (2) bekezdése alapján. Az adományt terhelő adót a bevallás benyújtására előírt határidőig kell a jövedelmet szerző magánszemélynek megfizetnie.

tovább a teljes cikkhez...


Vitamin Kisokos

Kedves jelenlegi és leendő Pénztártagjaink! Kérjük, olvassák el összefoglaló jellegű tájékoztatónkat, amely a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza közérthető formában annak érdekében, hogy Ön teljes körűen és minél egyszerűbben vehesse igénybe a Vitamin Egészségpénztár szolgáltatásait.

Tájékoztató megnyitása 
Tagok mappája

Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás/tiltás, személyes adatok...

Bejelentkezés

 

Szolgáltatók mappája

Kártyás fizetés, számla kifizetési információk...

Bejelentkezés

 

Partnereink ajánlatai


OVITÁL Egészségkúra - 2014
OVITÁL Napok - 2014
 


Vitál a Vitaminnal! - 2014
 

 
 
Vitamin Egészségpénztár
Copyright © 2014 - Minden jog fenntartva.
H-1023 Budapest, Bécsi út 4.
Telefon: +36-1-304-2278
E-mail: vitaminep@vitaminep.hu