• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  ingyenes kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Hírek, aktualitások
Miért a Vitamin Egészségpénztárt válassza?
A Vitamin Egészségpénztári tagság előnyei
Önök és ügyintézőink egészségének megóvása érdekében határozatlan ideig felfüggesztjük ügyfélszolgálatunk működését. Honlapunkon, tagi mappájukban tájékozódhatnak egyéni számlájukról. A kártyás vásárlás zavartalanul működik és lehetőségük van bankkártyás tagdíjbefizetésre a honlapunkon. Törekszünk postai küldeményeik fogadására és feldolgozására, de a kialakult helyzetben lehetnek csúszások, amiért megértésüket kérjük.

Megköszönjük, ha konkrét kérdéseikkel elsődlegesen e-mailben keresnek bennünket a vitaminep@vitaminep.hu címen, illetve általános kérdések esetén a 06 70 610 7010 telefonszámot hívják.

Kérjük, vigyázzanak saját és családtagjaik egészségére, hogy a járvány elmúltával újra találkozhassunk!

Tisztelettel:

Bolvári László
ügyvezető

[ teljes cikk ]
Tisztelt Pénztártagjaink!

A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár szeretné megőrizni szolgáltatásainak folyamatosságát, ezért kérjük tisztelt tagjainkat, hogy az egészségügyi vészhelyzet visszavonásáig kerüljék el ügyfélszolgálatunk személyes felkeresését. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ügyeiket e-mailben, hivatali időben telefonon el tudják intézni.

Szíves együttműködésüket előre is megköszönve,

Tisztelettel,

Bolvári László
ügyvezető
[ teljes cikk ]
Tisztelt Pénztártagjaink!

Először is, boldog új évet és jó egészséget kívánunk! Egyben szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy elkészült a 2019. évi számlakivonat és adóigazolás. Ezeket a dokumentumokat - a postai átfutástól függően – napokon belül megkapják levélben, de a mai naptól, jelszavuk megadásával a honlapunkról is letölthetik a Tagok mappája – Dokumentum tárba belépve.

Kérjük, őrizzék meg az adóigazolást és a számlakivonatot!

Együttműködésüket megköszönjük!

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár

[ teljes cikk ]
Postai küldemények
2019-12-09 10:31
Tisztelt Pénztártagok!

Kérjük, hogy a postai küldeményeiket a gyorsabb beérkezés érdekében, az alábbi postafiók címre küldjék:

VITAMIN Egészségpénztár, 1301 Budapest, Pf.: 32.

Köszönettel:
VITAMIN Egészségpénztár

[ teljes cikk ]
Akár 150 ezer forintot is megtakaríthat Ön és családja egészségcélú kiadásaiból! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Ne halassza az utolsó pillanatra, ha élni szeretne a 20 %-os adókedvezmény lehetőségével! A közelgő karácsonyi ünnepek előtt fizessen be a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztárba. Az adókedvezmény elérésének feltétele, hogy befizetését még ez évben jóváírhassuk az Ön egyéni számláján.

Ezért arra kérjük, hogy legkésőbb 2019. december 30-ig indítsa el utalását saját Netbankján keresztül. Amennyiben honlapunk felületét használja, akkor a banki átfutás miatt ezt legkésőbb december 18-ig tegye meg!

[ teljes cikk ]

Tisztelt Pénztártagunk!

Az ügyfél-átvilágítás (azonosítás) meghosszabbított véghatárideje 2019. október 31-én lejárt.

Amennyiben nem tudja használni VITAMIN egészségkártyáját, kérjük, első lépésben győződjön meg arról, hogy a pénztári ügyfél-átvilágítása sikeres volt-e!

 Sikertelen volt az azonosítás, ha

 • Ön a Pénztár többszöri értesítése ellenére nem tett eleget a pénzmosás és terrorizmus finanszírozásának megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. tv. törvény (Pmt.) szerinti ügyfél-átvilágítási kötelezettségének, azaz nem küldte be az azonosításához szükséges dokumentumainak másolatát,
 • hiányos volt az adatszolgáltatása, vagy időközben lejárt a személyi azonosító okmányának érvényessége.

Ezen esetekben a Pénztár a szolgáltatás nyújtását október 31-én éjfélkor felfüggesztette.[ teljes cikk ]
Tisztelt Pénztártagjaink!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni. hogy a 2019. évi XLIX. törvény 2019. október 31-ig adott haladékot a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvényben (pmt.) foglalt azonosítási feladatok elvégzésére.

Megköszönjük mindazon pénztártagok együttműködését, akik hiánytalanul megküldték részünkre érvényes személyi azonosító okmányuk és lakcímkártyájuk másolatát. A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár munkatársai az elmúlt hetekben feldolgozták, ezt követően ellenőrizték a rögzített adatokat. Az ellenőrzés során, az alábbi hiányosságokat találtuk, amelyek az azonosítás eredménytelenségét okozhatják:
 • nem áll rendelkezésre a személyi azonosító okmány és/vagy lakcímkártya (elő és hátlap) másolata.
 • a beküldött másolatok egyike/mindkettő olvashatatlan, hiányos (lemaradt a dátumból, okmányszámból néhány karakter, elmosódott)
 • lejárt a személyi azonosító okmány érvényessége
Kérjük, hogy a sikeres tagi azonosítás, átvilágítás érdekében mielőbb küldje meg részünkre dokumentumainak másolatát! Ennek elmaradása esetén a pénztár 2019. október 31-én éjfélkor zárolni fogja az egészségkártyáját és nem fogad be készpénzes számlát Öntől mindaddig, amíg nem történik meg az azonosítása.

Az okmányai másolatának megküldésére az alábbi lehetőségek valamelyikét választhatja:
 • honlapunkon kialakított felületen (Tagok mappája / Dokumentumtár / Új dokumentum feltöltés)
 • postai úton megküldve
 • személyesen a pénztár irodájában 
 • központi e-mail címünkre elküldve vitaminep@vitaminep.hu

Honalapunkon lehetősége van - társkártya esetén hozzátartozójának is - a nyilvántartásunkban szereplő adatok ellenőrzésére.

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár

[ teljes cikk ]
Az Országgyűlés keddi ülésén jóváhagyta a 2019. évi XLIX. törvényt, rövid haladékot adva a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvényben foglalt azonosítási feladatok elvégzésére.

Megköszönjük mindazon pénztártagok együttműködését, akik hiánytalanul megküldték részünkre érvényes személyi azonosító okmányuk és lakcímkártyájuk (elő és hátlap) másolatát a megelőző hírben szereplő formában.

Tájékoztatjuk tisztelt tagjainkat, hogy a beérkezett dokumentumok feldolgozása folyamatban van, az átfutási idő az egyszerre beérkező adatok mennyiségétől függően három-nyolc munkanapot is igénybe vehet. A feldolgozás magába foglalja az adatok iktatását, rögzítését, a négy szem elvének megfelelő ellenőrzését, szükség esetén a személyes kapcsolatfelvételt. Szíves türelmüket kérjük!

Egyben szeretnénk felhívni azoknak a pénztártagoknak a figyelmét, akik nem, vagy hiányosan tettek eleget az okmánymásolatok megküldésének, hogy a törvény csupán haladékot adott, de a határidő lejártát követően a pénztárnak fel kell függesztenie szolgáltatásait részükre. Kérjük Önöket - figyelemmel a beérkező dokumentumok feldolgozásának átfutási idejére - hogy mielőbb tegyenek eleget az adatszolgáltatásnak! A pénztár 2019. október 31-én éjfélkor zárolni fogja az egészségkártya használatát, és nem fogad be készpénzes számlát azoktól a tagoktól, akiknek dokumentummásolatai nem érkeznek be kellő időben (legalább nyolc munkanappal korábban) ügyintézésre. A feldolgozás során találkozunk hiányos adatszolgáltatással, ezért kérjük, hogy a részünkre megküldött dokumentummásolatokon jól látható legyen azok száma, kiállítási és érvényességi ideje, mert ezek hiányában az azonosítás eredménytelen, a szankciót alkalmaznunk kell.

Szíves együttműködésüket előre is megköszönve,

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár


[ teljes cikk ]
Tisztelt Pénztártagok, Szolgáltatók!

A Magyar Telekom a kommunikációs vonalainak hibáját elhárította, így a központi adminisztráció és az elektronikus levelezés újra zavartalanul üzemel.

Köszönjük a türelmüket és megértésüket!

Vitamin Egészség- és Önsegélyező Pénztár

[ teljes cikk ]

Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés