• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  ingyenes kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
  számoljon velünk!
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Hírek, aktualitások
Tájékoztatjuk Tisztelt Pénztártagjainkat, hogy a VITAMIN EÖP. Választási Bizottsága 2017. április 25-i ülésén ellenőrizte a küldöttválasztás II. fordulójában leadott szavazatokat. A bizottság a pénztár küldöttválasztási szabályzatában foglaltaknak megfelelően érvényesnek és eredményesnek fogadta el a választást.

A választás eredményét PDF formátumban megtekintheti a Dokumentumok, szabályzatok Küldöttválasztás részében.

A Választási Bizottság és a pénztár vezetése nevében megköszönjük a szavazásban résztvevő tagjaink aktivitását. A megválasztott küldötteknek jó munkát kívánunk!

Vitamin Egészség- és Önsegélyező Pénztár


[ teljes cikk ]
Megköszönve Tisztelt Pénztártagjainknak a küldöttválasztás során leadott jelöléseket illetve szavazatokat, tájékoztatjuk Önöket, hogy a szavazás első fordulója nem hozott eredményt, a jelöltek nem kapták meg a tisztség betöltéséhez szükséges elégséges szavazatot.

Ezért 2017. április 17 (0:00) - április 21 (23:59) között megnyitjuk a küldöttválasztás II. második fordulóját a honlapunkon.

A szavazáshoz titkos kód szükséges, amelyet a pénztár 2017. január 31-ig postázott a tagok lakcímére az adóigazolással együtt (a választási kód az adóigazolással együtt megküldött tájékoztató lap alján található meg). 

A Pénztár honlapján a Tagok mappájába történő belépéssel (tagkód és jelszó megadásával), a személyes menüben megjelenő Küldöttválasztás menüpontban lehet szavazni.

[ teljes cikk ]
Március 29-én lezárult a jelöltállítási időszak, a Jelölő Bizottság lezárta a jelöltlistát.

A szavazás első fordulója 2017. április 4-én 0:00 perckor indul és április 11-én 23:59 perckor zárul, ebben az időszakban lesz aktív a választási felület a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár honlapján.

A szavazáshoz titkos kód szükséges, amelyet a pénztár 2017. január 31-ig postázott a tagok lakcímére az adóigazolással együtt (a választási kód az adóigazolással együtt megküldött tájékoztató lap alján található meg). 

A Pénztár honlapján a Tagok mappájába történő belépéssel (tagkód és jelszó megadásával), a személyes menüben megjelenő Küldöttválasztás menüpontban lehet megkezdeni a szavazást.

[ teljes cikk ]
A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár tájékoztatja tagjait, hogy a Jelölőbizottsággal egyeztetve 2017. március 29. éjfélig meghosszabbítja a küldöttek jelölésére vonatkozó határidőt. 

Kérjük, hogy a nyomtatványt kitöltve legkésőbb szerda éjfélig adják postára.
 
A Küldöttválasztással kapcsolatos dokumentumokat, nyomtatványokat letöltheti a Letöltések -> Dokumentumok, szabályzatok menüpontban.
 
Szíves együttműködésüket megköszönve,
 
VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár 
 
[ teljes cikk ]

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli március 19-én a Vitamin Egészségpénztár!

Büszkék vagyunk
 • kiemelten tagbarát pénztárunk által ezen idő alatt biztosított, 33 Mrd Ft értéket meghaladó szolgáltatás nyújtására, 
 • törvényes, jogszabálykövető, költséghatékony működésünkre,
 • munkatársaink magas szakmai színvonalon végzett, elkötelezett munkájára.
Köszönjük
 • tagjaink töretlen bizalmát,
 • munkáltatói partnereink támogatását
 • helyi ügyintézőink kiváló munkáját,
 • irányító és ellenőrző testületeink tisztségviselőinek a pénztártagság érdekében végzett, részrehajlás nélküli tevékenységét,
 • küldötteink munkáját, részvételét a döntéshozatalban,
 • szolgáltató partnereink együttműködését


[ teljes cikk ]
Választási hirdetmény
2017-02-10 12:06
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2016. május 27-én a Küldöttközgyűlés által elfogadott Alapszabálya „20. Átmeneti rendelkezések” pontja alapján teljes körű küldöttválasztásra kerül sor. 

Eddigi küldötteink mandátuma az Alapszabály értelmében megszűnik, munkájukat ezúton is köszöni a Pénztár Igazgatótanácsa.

A 2016. évi adóigazolással együtt minden választásra jogosult pénztártag kézhez kapta a választáshoz szükséges titkos választási kódját. Az ezt követően tagsági jogviszonyt létesítő tagjaink részére... [tovább]

[ teljes cikk ]
Tisztelt Pénztártagjaink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Vitamin Egészségpénztár 2017. január 24-én (!) postára adta az adóigazolásokat, erről a borítékon az Országos Logisztikai Központ (OLK) dátumbélyegzője, illetve a Magyar Posta által kiállított számla is tanúskodik. Sajnálatos módon tagjaink jelentős késéssel, többen pedig a mai napig sem kapták kézhez a levelet. Ennek okáról nincs információnk, talán még a karácsonyi csomagokat kézbesítik, vagy csak a tél zord marka tartotta fogságban a postásokat és velük együtt a levélküldeményeinket. Megértő türelmüket a Magyar Posta nevében (is) köszönjük. Tekintettel a postai küldemények jelentős késésére, illetve bizonytalan kézbesítésére a Pénztár ügyvezetése úgy döntött, hogy február hónapban történő igénylés esetén az adóigazolás-egyenlegközlő pótlását díjmentesen, pótdíj megfizetése nélkül biztosítja a tagság részére. Igényüket a vitaminep@vitaminep.hu címen jelezhetik annak az e-mail címnek a megadásával, ahová a dokumentumot küldeni kérik. Az eddig beérkezett pótdíjakat a Pénztár egyéni befizetésként könyveli.
[ teljes cikk ]
Családja egészségügyi, fogászati és gyógyszer kiadásai, gyermeke iskoláztatásának költségei olcsóbban!

Évente hány százezer forintba kerülnek családja (unokától nagyszülőig) egészségügyi, fogászati, gyógyszer és egyéb kiadásai?

Az egészségügyi kiadások (pl.: fogorvos, magánorvos, gyógyszer, szemüveg, gyógyászati segédeszköz) mellett már gyermeke iskoláztatási kiadásait (tankönyv, taneszköz, gyerekruházat), egyetemi vagy főiskolai hallgató tandíját, kollégiumi elhelyezésének díját, sőt, lakáshitele törlesztő részletét is elszámolhatja egészségszámlája terhére.

Ezeket a kiadásokat kifizetheti úgy is, hogy közben növeli jövedelmét!

Akár évi 150 ezer Ft-ot is spórolhat, hiszen minden egyénileg befizetett forint után 20% adókedvezmény jár, évi maximum 150 ezer Ft-ig, az év során befizetett (levont) személyi jövedelemadó előleg erejéig.

Számoljon velünk, megéri!

[ teljes cikk ]
Ezúton tájékoztatjuk a más egészség- és önsegélyező pénztárból a Vitamin Egészségpénztárba átlépő tagjainkat, hogy átvevő pénztárként Pénztárunk levonást nem hajt végre, az átadó pénztár által utalt összeget 100 %-ban jóváírja a pénztártagok egyéni számláján. Az elszámoláson feltüntetett 4 ezer Ft összegű levonás az átadó Pénztár működési tartalékába kerül, abból a Vitamin Egészségpénztár semmilyen formában nem részesül.
 

[ teljes cikk ]

Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés