• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  ingyenes kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Hírek, aktualitások
Miért a Vitamin Egészségpénztárt válassza?
A Vitamin Egészségpénztári tagság előnyei
Megköszönjük, ha a 2019-ben kiállított készpénzes számláit mielőbb, még az év végi csúcs előtt megküldi részünkre! Amennyiben a tavalyi számlák kifizetésére elegendő fedezet áll rendelkezésre kérjük, hogy már novemberben küldje meg azokat postafiókos címünkre (Vitamin Egészségpénztár 1301 Budapest, Pf.: 32.).

[ teljes cikk ]
Minden 50 befizetőből egy nyer!A nyereményjátékban való részvételhez fizessen be 100.000 Ft tagdíjat 2020. november 7. 0:00 óra és 2020. december 9. 24:00 óra között. A játékban azok is részt vehetnek, akiknek 2020. december 9-ig 750.000 Ft, vagy azt meghaladó befizetésük volt az egyéni számlájukra. A részvételhez regisztráció szükséges!

A regisztráció elvégzése előtt kérjük, hogy olvassa el a Részvételi szabályzatot és az Adatvédelmi irányelveket.
[ teljes cikk ]
Ne maradjon le róla, idén is használja ki a pénztári befizetések után mindenkinek járó – akár 150.000,- Ft - adókedvezményt! Ne hagyja elveszni!

Szeretnénk felhívni tisztelt pénztártagjaink figyelmét, hogy a tagdíjbefizetés után továbbra is 20 % adó-visszatérítés érhető el, aminek idei igénybevételére már csak két hónap áll rendelkezésre!
Az év végéhez közeledve - ha erre lehetőségük van - érdemes megfontolni a többlet-tagdíj-befizetését a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztárba.

Miért érdemes az év utolsó heteiben erre gondolni?
A pénztári befizetésekre az állam 20%-os adójóváírást biztosít számunkra, így támogatva a pénztári szolgáltatásokra felhasználható megtakarítást, a szolgáltatások igénybevételét. Mire tartalékolhatunk a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztárban?
- a klasszikus, közismert egészségpénztári szolgáltatásokon, úgymint gyógyszer, szemüveg, magán egészségügyi szolgáltatásokon (fogorvos, szűrések, egyéb orvosi vizsgálatok díjai stb.) felül pénztári megtakarításunkból fizethetjük
- jelzálog alapú lakáshitelünket
- gyermekünk iskoláztatásával járó mindennemű költséget és
- kieső jövedelmünket is pótolhatjuk
hogy valóban csak néhány, de annál fontosabb példát említsünk.

Mire kell figyelni a befizetés indítása előtt?
Egészség- és önsegélyező, valamint nyugdíjpénztári tagság esetén az adójóváírás felső határának számításakor össze kell adni a saját és munkáltatói befizetések éven belüli összegét.
Ha ez nem haladja meg a 750.000 forintot, akkor a különbözet VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztári befizetése az egyik legjobb családi befektetés lehet.

Hogyan lehet könnyen, gyorsan befizetni a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező pénztárba?
A VITAMIN EÖP honlapján bankkártyás fizetéssel,
banki átutalással (internet, bankfiók) vagy postai utalványon

A VITAMIN EÖP bankszámlaszáma: 10700024-04451202-51100005
Az átutalás közlemény rovatában kérjük megadni nevét és tagszámát.

Jó egészséget kívánva!

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár


[ teljes cikk ]
Tájékoztatjuk tisztelt pénztártagjainkat és ügyfeleinket, hogy 2020. 10. 14-én az áramszolgáltató karbantartása miatt reggel 8 óra és 12 óra között ügyfélszolgálatunk működése szünetel. Október 14-én, szerdán délelőtt a 36-70-6-10-70-10 telefonszámon várjuk hívásaikat. Levelezőrendszerünk az áramszünet idején is működik.

Az esetleges kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük!

Tisztelettel,

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár


[ teljes cikk ]
A Vitamin Egészség- és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa 2020. október 8-án 10 órára elektroni-kus hírközlő eszköz igénybevételével megtartott Küldöttközgyűlését hívott össze. A meghívót és az elő-terjesztéseket a Pénztár elektronikus úton kézbesítette a küldöttek részére.

A Küldöttközgyűlés elnöke a 10 órára összehívott Küldöttközgyűlést - a jelenléti ív alapján, a megjelentek által képviseltek számára tekintettel - határozatképesnek nyilvánította és az ülést 10 óra 15 perckor megnyitotta.

Határozatok letöltése


[ teljes cikk ]
Tájékoztatjuk tisztelt tagjainkat, hogy a soron következő Küldöttközgyűlést 2020. október 8-án 10.00 órakor, elektronikus hírközlő eszköz igénybevételével tartjuk.

A Küldöttközgyűlés napirendjén az alábbi témák szerepelnek:

1. A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár Ellenőrző Bizottságának jelentése
2. A független könyvvizsgáló jelentése
3. A Vitamin Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2020-2022. évekre vonatkozó pénzügyi tervének módosítása
4. A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár Alapszabályának módosítása
5. A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár Szolgáltatási Szabályzatának módosítása
6. Könyvvizsgáló választás a 2021-2025 évekre
7. Egyebek


A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa 2020. szeptember 23-án tartott ülésén hagyta jóvá a Küldöttközgyűlés elé terjesztett anyagokat. A Küldöttközgyűlésre szóló meghívót 2020. szeptember 23-án szerdán továbbítottuk küldötteink részére. Az előterjesztéseket elektronikus úton küldtük meg küldötteink részére. A Pénztár minden segítséget megad a résztvevőknek, hogy szabályszerű, határozatképes, eredményes Küldöttközgyűlést tarthassunk a Zoom professional segítségével, amely biztosítja a kép és hang egyidejű közvetítését, a küldöttek korlátozásmentes, valós idejű kommunikációját, a gördülékeny szavazást, a Küldöttközgyűlés közel ötven résztvevőjének beazonosítását és a gyűlésen elhangzottak rögzítését.

Egyben szeretnénk tájékoztatni tisztelt tagjainkat, hogy az Önöket képviselő küldöttekről saját mappájukban találnak információkat.

Jó egészséget!
VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár


[ teljes cikk ]
Tájékoztatjuk tisztelt pénztártagjainkat és ügyfeleinket, hogy 2020. 08. 25-én külső szolgáltatónk fejlesztést hajt végre pénztárunknál. Az előzetes információk szerint 8.00 és 14.00 óra között előfordulhat, hogy nem leszünk elérhetők telefonon. A levelezőrendszerünk működni fog ebben az időszakban is.

Az esetleges kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük!

Tisztelettel,

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár

[ teljes cikk ]
Szeretnénk felhívni azon pénztártagjaink szíves figyelmét, akiknek a veszélyhelyzet alatt, illetve a veszélyhelyzet megszüntetését követő 15 napban jár le az azonosítás céljából részünkre megküldött okmányaik érvényessége, hogy azok pótlására és megküldésére 180 napjuk van.

Kérjük tagjainkat, hogy amennyiben lejárt a korábban azonosítás céljából megküldött okmányuk érvényessége, akkor mielőbb töltsék fel új okmányuk másolatát a Pénztár honlapján a Tagok mappája/Dokumentumtár menüpontjában, vagy küldjék meg elektronikus formában központi e-mail címünkre (vitaminep@vitaminep.hu), vagy postai úton címünkre (1301 Budapest, Pf.: 32.)!

Szíves együttműködésüket megköszönve,
Jó egészséget kívánunk!

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár[ teljes cikk ]
A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2020. június 15-től ismét fogadja ügyfeleit a Budapest Bécsi út 4. szám alatti ügyfélszolgálaton. Megköszönjük, ha Önök és munkatársaink egészségének megőrzését szájmaszk, sál viselésével segítik elő és lehetőség szerint olyan esetben keresnek fel bennünket, amikor ügyeik intézése csak személyesen oldható meg.

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:

Hétfőtől csütörtökig: 8.00-16.00
Pénteken: 8.00-14.00

Kérjük, hogy az ügyféltérben egyszerre csak egy ügyfél tartózkodjon. Tartsák be a biztonságos 1,5 méteres távolságot. Használják az ügyfélszolgálaton elhelyezett kézfertőtlenítőt.

Abban az esetben, ha számlájukat személyesen szeretnék leadni, azt postaládánkba is bedobhatják a Bécsi út 4. számú házba belépve. Szükség esetén a kaputelefon használatával kérhetnek segítséget.

Arra kérjük Önöket, hogy légúti megbetegedésre utaló tünetek, láz esetén a telefonos, vagy e-mail megkeresést válasszák a honlapunkon megadott elérhetőségeink közül.

Szíves együttműködésüket előre is megköszönve,

Jó egészséget kívánva!

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár


[ teljes cikk ]
Elektronikus eszköz igénybevételével tartotta meg 2020. május 28-án Küldöttközgyűlését a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár. A Pénztár tagjainak 84,97 %-a képviseltette magát a Küldöttközgyűlésen.

Az elektronikus Küldöttközgyűlés jogi és informatikai környezetének előkészítése sok időt vett igénybe a járványhelyzetben, de a visszajelzések alapján megtérült a befektetett munka. A Pénztár köszönetét fejezi ki a Küldöttközgyűlés résztvevőinek és az előkészítést végzőknek.


Tájékoztató a Vitamin Egészségpénztár 2020. évi rendes Küldöttközgyűlésének határozatairól

[ teljes cikk ]

Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés