• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  ingyenes kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
  számoljon velünk!
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Hírek, aktualitások
Miért a Vitamin Egészségpénztárt válassza?
A Vitamin Egészségpénztári tagság előnyei
 
Tisztelt Pénztártag és leendő Pénztártag!

Közeleg az év vége, ezért engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét az  egyéni befizetések után járó 20%-os adó-visszatérítés  lehetőségére. Idén is csökkentheti befizetett személyi jövedelemadóját 150 ezer Ft-tal az önkéntes pénztárakba együttesen befizetett maximum 750 ezer Ft esetén.
[ teljes cikk ]
Tisztelt Pénztártagjaink! 2018. október 5-től Honlapunkon is beküldhetik a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, kitöltött nyomtatványaikat, illetve személyi okmányaik másolatát (személyi igazolvány, lakcímkártya) a pénzmosás megelőzéséről szóló törvényben meghatározott kötelezettségek teljesítéséhez.

A feltöltési lehetőség a Tagok mappájába történő bejelentkezést követően a "Dokumentum tár" személyes menüpontban érhető el.

Kérjük, hogy minden esetben kövessék a nyomtatványokon megtalálható útmutatóban részletezett eljárást.

[ teljes cikk ]
A 2018. május 25-től életbe lépő Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletéhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztatók letöltése.

[ teljes cikk ]
A 10.00 órára meghirdetett Küldöttközgyűlés határozatképes volt, tagjaink 80,1 %-a képviseltette magát.

A Küldöttközgyűlés a napirendben meghirdetettel egyezően végezte munkáját, melynek során 11 határozatot fogadott el. Jóváhagyta az Igazgatótanács és az Ellenőrző Bizottság beszámolóját, tudomásul vette a könyvvizsgálói jelentést, elfogadta a Pénztár 2017. Éves Beszámolóját, valamint 2018-2020. és a 2019.-2021. évekre vonatkozó Pénzügyi tervét.
[ teljes cikk ]
Tisztelt Pénztártagok!

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a Vitamin Egészségpénztár január 22-én az adóigazolást/egyenlegközlőt tartalmazó levélküldeményeket postára adta, így azt várhatóan a napokban kézbesíti a Magyar Posta.

Informatikai fejlesztésünk eredményeképp adóigazolásukat már honlapunkon is elérhetik és letölthetik az alábbiak szerint:
 • Jelentkezzen be a Tagok mappájába
 • A személyes menüjében válassza a "Dokumentum tár" pontot
 • Az "Adóigazolás és egyenlegközlő" szekcióban kattintson a kívánt évre a dokumentum pdf formátumban történő letöltéséhez


[ teljes cikk ]
Szolgáltatóink között a Drogerie Markt!

A sikeres tesztüzemet követően már a DM-ben is megvásárolhatja az egészségpénztárban elszámolható termékeket. Elszámolható termékek pl. a babaápolási termékek (pelenkák, baba fürdetők, tápszerek, popsi krémek, cumik, baba naptejek, a bébi törlőkendők stb.), gyógyszerek, vitaminok és homeopátiás készítmények, valamint gluténmentes élelmiszerek, egészségügyi betét, tisztasági betét, tampon. A megvásárolható termékekről a DM honlapján találhat részletes listát, valamint az üzletekben is készséggel segítenek!

Legyen Önnél a VITAMIN egészség- és önsegélyező pénztári kártyája, a ha a DM-be készül vásárolni![ teljes cikk ]
Ha még nem éltek a lehetőséggel, szeretnénk ismételten az iskoláskorú gyermekkel/gyermekekkel rendelkező családok figyelmébe ajánlani Pénztárunk önsegélyező szolgáltatásait. Az önsegélyező szolgáltatás keretében elszámolhatják a gyermekek nevelési év-kezdési, tanévkezdési támogatását. Amennyiben az Ön családjában is hasonló költségek merülnek fel, 180 napnál régebbi egyenlege erejéig igénybe veheti tankönyvek, tanszerek, iskolatáskák, ruházati cikkek, cipők vásárlásához támogatásunkat. Felsőoktatásban tanuló 25 év alatti gyermeke tandíját, kollégiumi díját, albérleti díját szintén támogatjuk. Tovább...


[ teljes cikk ]
Tájékoztatjuk Önöket, hogy költségtakarékossági okok miatt szeptember 15-től módosulnak a számlavisszaküldés szabályai. A jövőben a Pénztár kizárólag a tag kérésére küldi vissza a nem elszámolható számlákat, ezt az igényt a TNY05 Számlakísérő igénylőlap 5. pontjában jelölhetik. Részletek...

[ teljes cikk ]
Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2017. szeptember 11-től már a honlapunkon is feltöltheti egészségkártyája egyenlegét! A bankkártyával történő befizetés vásárlásnak minősül, mely a legtöbb bankszámlacsomag esetén díjmentes.

Honlapunkon keresztül bankkártyájával online befizetést teljesíthet Vitamin egészség- és önsegélyező pénztári számlájára. Ez a fizetés egyéni befizetésnek minősül és így jogosulttá válhat a 20%-os adó-visszatérítés érvényesítésére, így akár 16 %-kal is csökkentheti Ön és családja egészségcélú kiadásait.

Felhívjuk figyelmét, hogy a befizetés a könyvelést követően, a harmadik munkanaptól felhasználható.
Tovább a befizetéshez[ teljes cikk ]
Tájékoztatjuk Tisztelt Pénztártagjainkat, hogy a VITAMIN EÖP. Választási Bizottsága 2017. április 25-i ülésén ellenőrizte a küldöttválasztás II. fordulójában leadott szavazatokat. A bizottság a pénztár küldöttválasztási szabályzatában foglaltaknak megfelelően érvényesnek és eredményesnek fogadta el a választást.

A választás eredményét PDF formátumban megtekintheti a Dokumentumok, szabályzatok Küldöttválasztás részében.

A Választási Bizottság és a pénztár vezetése nevében megköszönjük a szavazásban résztvevő tagjaink aktivitását. A megválasztott küldötteknek jó munkát kívánunk!

Vitamin Egészség- és Önsegélyező Pénztár


[ teljes cikk ]

Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés