• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  ingyenes kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
  számoljon velünk!
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Hírek, aktualitások
Boldog Karácsonyt Kíván a Vitamin Egészségpénztár!
Miért a Vitamin Egészségpénztárt válassza?
A Vitamin Egészségpénztári tagság előnyei
Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2017. szeptember 11-től már a honlapunkon is feltöltheti egészségkártyája egyenlegét! A bankkártyával történő befizetés vásárlásnak minősül, mely a legtöbb bankszámlacsomag esetén díjmentes.

Honlapunkon keresztül bankkártyájával online befizetést teljesíthet Vitamin egészség- és önsegélyező pénztári számlájára. Ez a fizetés egyéni befizetésnek minősül és így jogosulttá válhat a 20%-os adó-visszatérítés érvényesítésére, így akár 16 %-kal is csökkentheti Ön és családja egészségcélú kiadásait.

Felhívjuk figyelmét, hogy a befizetés a könyvelést követően, a harmadik munkanaptól felhasználható.
Tovább a befizetéshez


[ teljes cikk ]
Szolgáltatóink között a Drogerie Markt!

A sikeres tesztüzemet követően már a DM-ben is megvásárolhatja az egészségpénztárban elszámolható termékeket. Elszámolható termékek pl. a babaápolási termékek (pelenkák, baba fürdetők, tápszerek, popsi krémek, cumik, baba naptejek, a bébi törlőkendők stb.), gyógyszerek, vitaminok és homeopátiás készítmények, valamint gluténmentes élelmiszerek, egészségügyi betét, tisztasági betét, tampon. A megvásárolható termékekről a DM honlapján találhat részletes listát, valamint az üzletekben is készséggel segítenek!

Legyen Önnél a VITAMIN egészség- és önsegélyező pénztári kártyája, a ha a DM-be készül vásárolni![ teljes cikk ]
Ha még nem éltek a lehetőséggel, szeretnénk ismételten az iskoláskorú gyermekkel/gyermekekkel rendelkező családok figyelmébe ajánlani Pénztárunk önsegélyező szolgáltatásait. Az önsegélyező szolgáltatás keretében elszámolhatják a gyermekek nevelési év-kezdési, tanévkezdési támogatását. Amennyiben az Ön családjában is hasonló költségek merülnek fel, 180 napnál régebbi egyenlege erejéig igénybe veheti tankönyvek, tanszerek, iskolatáskák, ruházati cikkek, cipők vásárlásához támogatásunkat. Felsőoktatásban tanuló 25 év alatti gyermeke tandíját, kollégiumi díját, albérleti díját szintén támogatjuk. Tovább...


[ teljes cikk ]
Tájékoztatjuk Önöket, hogy költségtakarékossági okok miatt szeptember 15-től módosulnak a számlavisszaküldés szabályai. A jövőben a Pénztár kizárólag a tag kérésére küldi vissza a nem elszámolható számlákat, ezt az igényt a TNY05 Számlakísérő igénylőlap 5. pontjában jelölhetik. Részletek...

[ teljes cikk ]
Tájékoztatjuk Tisztelt Pénztártagjainkat, hogy a VITAMIN EÖP. Választási Bizottsága 2017. április 25-i ülésén ellenőrizte a küldöttválasztás II. fordulójában leadott szavazatokat. A bizottság a pénztár küldöttválasztási szabályzatában foglaltaknak megfelelően érvényesnek és eredményesnek fogadta el a választást.

A választás eredményét PDF formátumban megtekintheti a Dokumentumok, szabályzatok Küldöttválasztás részében.

A Választási Bizottság és a pénztár vezetése nevében megköszönjük a szavazásban résztvevő tagjaink aktivitását. A megválasztott küldötteknek jó munkát kívánunk!

Vitamin Egészség- és Önsegélyező Pénztár


[ teljes cikk ]
Megköszönve Tisztelt Pénztártagjainknak a küldöttválasztás során leadott jelöléseket illetve szavazatokat, tájékoztatjuk Önöket, hogy a szavazás első fordulója nem hozott eredményt, a jelöltek nem kapták meg a tisztség betöltéséhez szükséges elégséges szavazatot.

Ezért 2017. április 17 (0:00) - április 21 (23:59) között megnyitjuk a küldöttválasztás II. második fordulóját a honlapunkon.

A szavazáshoz titkos kód szükséges, amelyet a pénztár 2017. január 31-ig postázott a tagok lakcímére az adóigazolással együtt (a választási kód az adóigazolással együtt megküldött tájékoztató lap alján található meg). 

A Pénztár honlapján a Tagok mappájába történő belépéssel (tagkód és jelszó megadásával), a személyes menüben megjelenő Küldöttválasztás menüpontban lehet szavazni.

[ teljes cikk ]
Március 29-én lezárult a jelöltállítási időszak, a Jelölő Bizottság lezárta a jelöltlistát.

A szavazás első fordulója 2017. április 4-én 0:00 perckor indul és április 11-én 23:59 perckor zárul, ebben az időszakban lesz aktív a választási felület a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár honlapján.

A szavazáshoz titkos kód szükséges, amelyet a pénztár 2017. január 31-ig postázott a tagok lakcímére az adóigazolással együtt (a választási kód az adóigazolással együtt megküldött tájékoztató lap alján található meg). 

A Pénztár honlapján a Tagok mappájába történő belépéssel (tagkód és jelszó megadásával), a személyes menüben megjelenő Küldöttválasztás menüpontban lehet megkezdeni a szavazást.

[ teljes cikk ]
A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár tájékoztatja tagjait, hogy a Jelölőbizottsággal egyeztetve 2017. március 29. éjfélig meghosszabbítja a küldöttek jelölésére vonatkozó határidőt. 

Kérjük, hogy a nyomtatványt kitöltve legkésőbb szerda éjfélig adják postára.
 
A Küldöttválasztással kapcsolatos dokumentumokat, nyomtatványokat letöltheti a Letöltések -> Dokumentumok, szabályzatok menüpontban.
 
Szíves együttműködésüket megköszönve,
 
VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár 
 
[ teljes cikk ]

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli március 19-én a Vitamin Egészségpénztár!

Büszkék vagyunk
 • kiemelten tagbarát pénztárunk által ezen idő alatt biztosított, 33 Mrd Ft értéket meghaladó szolgáltatás nyújtására, 
 • törvényes, jogszabálykövető, költséghatékony működésünkre,
 • munkatársaink magas szakmai színvonalon végzett, elkötelezett munkájára.
Köszönjük
 • tagjaink töretlen bizalmát,
 • munkáltatói partnereink támogatását
 • helyi ügyintézőink kiváló munkáját,
 • irányító és ellenőrző testületeink tisztségviselőinek a pénztártagság érdekében végzett, részrehajlás nélküli tevékenységét,
 • küldötteink munkáját, részvételét a döntéshozatalban,
 • szolgáltató partnereink együttműködését


[ teljes cikk ]
Választási hirdetmény
2017-02-10 12:06
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2016. május 27-én a Küldöttközgyűlés által elfogadott Alapszabálya „20. Átmeneti rendelkezések” pontja alapján teljes körű küldöttválasztásra kerül sor. 

Eddigi küldötteink mandátuma az Alapszabály értelmében megszűnik, munkájukat ezúton is köszöni a Pénztár Igazgatótanácsa.

A 2016. évi adóigazolással együtt minden választásra jogosult pénztártag kézhez kapta a választáshoz szükséges titkos választási kódját. Az ezt követően tagsági jogviszonyt létesítő tagjaink részére... [tovább]

[ teljes cikk ]

Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés