• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  ingyenes kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Hírek, aktualitások
Miért a Vitamin Egészségpénztárt válassza?
A Vitamin Egészségpénztári tagság előnyei
Tájékoztatjuk tisztelt pénztártagjainkat és ügyfeleinket, hogy 2020. 08. 25-én külső szolgáltatónk fejlesztést hajt végre pénztárunknál. Az előzetes információk szerint 8.00 és 14.00 óra között előfordulhat, hogy nem leszünk elérhetők telefonon. A levelezőrendszerünk működni fog ebben az időszakban is.

Az esetleges kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük!

Tisztelettel,

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár

[ teljes cikk ]
Szeretnénk felhívni azon pénztártagjaink szíves figyelmét, akiknek a veszélyhelyzet alatt, illetve a veszélyhelyzet megszüntetését követő 15 napban jár le az azonosítás céljából részünkre megküldött okmányaik érvényessége, hogy azok pótlására és megküldésére 180 napjuk van.

Kérjük tagjainkat, hogy amennyiben lejárt a korábban azonosítás céljából megküldött okmányuk érvényessége, akkor mielőbb töltsék fel új okmányuk másolatát a Pénztár honlapján a Tagok mappája/Dokumentumtár menüpontjában, vagy küldjék meg elektronikus formában központi e-mail címünkre (vitaminep@vitaminep.hu), vagy postai úton címünkre (1301 Budapest, Pf.: 32.)!

Szíves együttműködésüket megköszönve,
Jó egészséget kívánunk!

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár[ teljes cikk ]
A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2020. június 15-től ismét fogadja ügyfeleit a Budapest Bécsi út 4. szám alatti ügyfélszolgálaton. Megköszönjük, ha Önök és munkatársaink egészségének megőrzését szájmaszk, sál viselésével segítik elő és lehetőség szerint olyan esetben keresnek fel bennünket, amikor ügyeik intézése csak személyesen oldható meg.

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:

Hétfőtől csütörtökig: 8.00-16.00
Pénteken: 8.00-14.00

Kérjük, hogy az ügyféltérben egyszerre csak egy ügyfél tartózkodjon. Tartsák be a biztonságos 1,5 méteres távolságot. Használják az ügyfélszolgálaton elhelyezett kézfertőtlenítőt.

Abban az esetben, ha számlájukat személyesen szeretnék leadni, azt postaládánkba is bedobhatják a Bécsi út 4. számú házba belépve. Szükség esetén a kaputelefon használatával kérhetnek segítséget.

Arra kérjük Önöket, hogy légúti megbetegedésre utaló tünetek, láz esetén a telefonos, vagy e-mail megkeresést válasszák a honlapunkon megadott elérhetőségeink közül.

Szíves együttműködésüket előre is megköszönve,

Jó egészséget kívánva!

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár


[ teljes cikk ]
Elektronikus eszköz igénybevételével tartotta meg 2020. május 28-án Küldöttközgyűlését a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár. A Pénztár tagjainak 84,97 %-a képviseltette magát a Küldöttközgyűlésen.

Az elektronikus Küldöttközgyűlés jogi és informatikai környezetének előkészítése sok időt vett igénybe a járványhelyzetben, de a visszajelzések alapján megtérült a befektetett munka. A Pénztár köszönetét fejezi ki a Küldöttközgyűlés résztvevőinek és az előkészítést végzőknek.


Tájékoztató a Vitamin Egészségpénztár 2020. évi rendes Küldöttközgyűlésének határozatairól

[ teljes cikk ]
Tájékoztatjuk tisztelt tagjainkat, hogy a soron következő Küldöttközgyűlést 2020. május 28-án 10.00 órakor, elektronikus hírközlő eszköz igénybevételével tartjuk.

A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa 2020. május 7-én tartott ülésén hagyta jóvá a Küldöttközgyűlés elé terjesztett anyagokat. Az Igazgatótanács elfogadta az Elektronikus hírközlő eszköz igénybevételével lebonyolított Küldöttközgyűlés Eljárásrendjét. Az Eljárásrendet és az elektronikus eszköz használatát részletesen bemutató tájékoztatónkat már megkapták küldötteink.
[ tovább a részletekhez ]
[ teljes cikk ]
Önök és ügyintézőink egészségének megóvása érdekében határozatlan ideig felfüggesztjük ügyfélszolgálatunk működését. Honlapunkon, tagi mappájukban tájékozódhatnak egyéni számlájukról. A kártyás vásárlás zavartalanul működik és lehetőségük van bankkártyás tagdíjbefizetésre a honlapunkon. Törekszünk postai küldeményeik fogadására és feldolgozására, de a kialakult helyzetben lehetnek csúszások, amiért megértésüket kérjük.

Megköszönjük, ha konkrét kérdéseikkel elsődlegesen e-mailben keresnek bennünket a vitaminep@vitaminep.hu címen, illetve általános kérdések esetén a 06 70 610 7010 telefonszámot hívják.

Kérjük, vigyázzanak saját és családtagjaik egészségére, hogy a járvány elmúltával újra találkozhassunk!

Tisztelettel:

Bolvári László
ügyvezető

[ teljes cikk ]
Tisztelt Pénztártagjaink!

A VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár szeretné megőrizni szolgáltatásainak folyamatosságát, ezért kérjük tisztelt tagjainkat, hogy az egészségügyi vészhelyzet visszavonásáig kerüljék el ügyfélszolgálatunk személyes felkeresését. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ügyeiket e-mailben, hivatali időben telefonon el tudják intézni.

Szíves együttműködésüket előre is megköszönve,

Tisztelettel,

Bolvári László
ügyvezető
[ teljes cikk ]
Tisztelt Pénztártagjaink!

Először is, boldog új évet és jó egészséget kívánunk! Egyben szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy elkészült a 2019. évi számlakivonat és adóigazolás. Ezeket a dokumentumokat - a postai átfutástól függően – napokon belül megkapják levélben, de a mai naptól, jelszavuk megadásával a honlapunkról is letölthetik a Tagok mappája – Dokumentum tárba belépve.

Kérjük, őrizzék meg az adóigazolást és a számlakivonatot!

Együttműködésüket megköszönjük!

VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár

[ teljes cikk ]
Postai küldemények
2019-12-09 10:31
Tisztelt Pénztártagok!

Kérjük, hogy a postai küldeményeiket a gyorsabb beérkezés érdekében, az alábbi postafiók címre küldjék:

VITAMIN Egészségpénztár, 1301 Budapest, Pf.: 32.

Köszönettel:
VITAMIN Egészségpénztár

[ teljes cikk ]
Akár 150 ezer forintot is megtakaríthat Ön és családja egészségcélú kiadásaiból! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Ne halassza az utolsó pillanatra, ha élni szeretne a 20 %-os adókedvezmény lehetőségével! A közelgő karácsonyi ünnepek előtt fizessen be a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztárba. Az adókedvezmény elérésének feltétele, hogy befizetését még ez évben jóváírhassuk az Ön egyéni számláján.

Ezért arra kérjük, hogy legkésőbb 2019. december 30-ig indítsa el utalását saját Netbankján keresztül. Amennyiben honlapunk felületét használja, akkor a banki átfutás miatt ezt legkésőbb december 18-ig tegye meg!

[ teljes cikk ]

Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés