• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  ingyenes kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
  számoljon velünk!
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
2019. június 26-án lejár a a pénzmosás megelőzéséről szóló törvény szerinti ügyfél-átvilágítás határideje 2019-06-11 11:20

Tisztelt Pénztártagunk!

2019. június 26-án lejár a a pénzmosás megelőzéséről szóló törvény szerinti ügyfél-átvilágítás határideje, mint arról a 2019. január 22-én postázott adóigazolás mellékletében tájékoztattuk Önt.

Köszönjük azok segítségét, akik már eleget tettek kérésünknek! Abban az esetben, ha Ön még nem tett eleget az átvilágítás feladatának, az alábbiak szerint járjon el:

Kérjük ellenőrizze adatait (társkártya esetén a társkártya birtokos adatait is) a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár honlapján a tagok mappájában. A belépéshez kérjük adja meg a tagszámát (egészségkártya jobb alsó sarkán található), illetve jelszavát. Elfelejtett jelszó esetén új jelszót igényelhet az elfelejtett jelszó menüpontban, automatikusan.
https://www.vitaminep.hu/main/public/Bejelentkezes

Ha adatait korábban megadta, megküldte személyi igazolványának, lakcím kártyájának másolatát a VITAMIN EÖP részére és azokban nincs változás, személyi igazolványának érvényességi ideje nem járt le, akkor Önnek nincs további teendője.

A VITAMIN EÖP. megköszöni, hogy a törvényben előírt adatszolgáltatási kötelezettségének eleget tett, illetve figyelmet fordított az adatok folyamatos frissítésére.

Ha az Ön, illetve társkártya birtokos hozzátartozójának adataiban változás következett be, illetve személyi igazolványának, lakcím kártyájának adatai nem állnak rendelkezésünkre, személyi igazolványának érvényességi ideje lejárt (új okmányt kapott) akkor arra szeretnénk kérni, hogy ezek pótlásáról, frissítéséről mielőbb gondoskodni szíveskedjék.

Adatai megadására, az okmányai másolatának megküldésére az alábbi lehetőségek valamelyikét választhatja:

- honlapunkon kialakított felületen (www.vitaminep.hu/Tagok mappája/Dokumentumtár/Új dokumentum feltöltés)
- postai úton megküldve
- személyesen a pénztár irodájában

Amennyiben honlapunkon szeretné feltölteni okmánymásolatait, úgy azt okmányainak elő és hátlapjáról okostelefonnal készített fotó formájában is megteheti.

 Mindezekre azért van szükség, mert a pénzmosás és terrorizmus finanszírozásának megelőzéséről szóló törvény az ügyfelei átvilágítására kötelezi a pénzügyi rendszer szereplőit, köztük a pénztárakat is.

A Pmt. és a pénztárakra vonatkozó jogszabályok az ügyfelek átvilágításának elmaradása, a fenti adatok megadásának elmulasztása esetén 2019. június 26-tól kezdődően tiltja a pénztári szolgáltatások biztosítását az átvilágítást nem teljesítő pénztártagok részére.

Ennek elkerülése érdekében kérjük szánjon néhány percet az adategyeztetésre, lépjen be a pénztár honlapjára, ellenőrizze az Ön és társkártya birtokosának (ha van) adatait. Ha adatokat szeretne megadni, módosítani, személyi okmányainak másolatát megküldeni részünkre, akkor válassza a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást! Használja a honlapunkon erre a célra kialakított felületet.

Együttműködését a fentiek szíves ellenőrzésében és esetleges adatpótlását előre is köszönjük!

Vitamin Egészség- és Önsegélyező Pénztár


Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés