• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  kedvező árú kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Az elme ereje 2. 2023-05-08 08:27Az előző cikkünkben foglalkoztunk azzal, hogy gondolataink nagymértékben befolyásolják fizikai jólétünket. Ha esetleg azt tapasztaljuk, hogy főként negatív a gondolkodásmódunk, akkor jusson eszünkbe, hogy sohasem késő változtatni. Bármikor dönthetünk a változás mellett, és ez csak rajtunk múlik.

Érdemes elkezdeni ezt a módszert beépíteni a gyakorlatba is. Amikor olyan helyzettel találjuk magunkat szemben, ami szorongást vagy stresszt vált ki belőlünk, érdemes venni pár mély levegőt és megfigyelni, hogy mit is érzünk pontosan. Végig lehet menni az egész testen, megfigyelve, mit érzünk a lábunkban, a karunkban és az egész testünkben. Ezt a gyakorlatot akkor is végezhetjük, amikor nyugalom van körülöttünk. Egyszerűen csak figyeljük magunkat és a bennünk lévő érzeteket. Az energiánkat is megfigyelhetjük, hogy hol van, milyen irányban mozog, milyen sebességgel, és hogy esetleg meleg vagy hideg érzést tapasztalunk-e.

Egy másik módszer a hála érzése. Gondoljunk arra, hogy mennyire fantasztikus, hogy reggel felkelünk és életben vagyunk. Még egy nap ezen a Földön, amit úgy élhetünk meg, ahogy csak akarunk. Fontos, hogy a reggelünk jól induljon, mert ez az egész napunkat befolyásolhatja. Próbáljunk meg ébredés után egy pár percet magunkkal lenni, hálát adni és csak utána nyúljunk a telefonunkhoz.. Ha úgy érezzük, hogy az érzéseink nagyon intenzívek és jelenleg nem bírunk velük egyedül megbirkózni, akkor merjünk segítséget kérni. Ez talán a legnehezebb, de a legbátrabb lépés. Manapság számos módszer létezik arra, hogy traumáinkat feldolgozzuk, és boldog életet élhessünk. Jó hír, hogy pszichológus számláit Pénztárunknál is el lehet számolni. (szerződésköteles szolgáltatás)

Ne felejtsük, hogy a világ Ránk vár és az idő rövid. Nincs értelme szenvedni, mindig van kiút! A hét üzenete: Legyünk önmagunk legjobb barátai!
Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés