• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  kedvező árú kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Együtt az egészségért - Az MVM SE és a Vitamin Egészségpénztár közös sport- és egészségnépszerűsítő kampánya 2023-03-09 13:50

A januárra sokan úgy tekintünk, mint egy új kezdetre: ilyenkor átgondoljuk azokat a dolgokat, amelyeken változtatni szeretnénk. Az egyik legnépszerűbb újévi fogadalom a testmozgással és életmódváltással kapcsolatos, ennek megvalósításában kínált segítséget az MVM székházában megrendezett háromhetes kitelepülés.

Az MVM Csoport kiemelt hangsúlyt fektet munkatársai egészségére, a magánélet és munka egyensúlyára, sportegyesületeiben rendszeres sportolási lehetőségeket, az egészségfókuszú juttatások keretében pedig önkéntes pénztári munkáltatói hozzájárulásokat is biztosít a cég, többek között a Vitamin Egészség- és Önsegélyező Pénztáron keresztül. A pénztárnál lévő megtakarításokat a munkavállalók egészségmegőrzésre és prevencióra fordíthatják, illetve az egészséges életmód költségeit is tudják ebből a forrásból fedezni.

Január harmadik hetétől mozgalmasabbá vált az aula élete: a sportegyesületben tevékenykedő kollégák és a Vitamin Egészségpénztár munkatársai a kihelyezett standokon várták az érdeklődőket, akik megismerhették a Pénztár előnyeit, és a helyszínen beléphettek a Pénztárba.

A Vitamin Egészségpénztárt az MVM és néhány, hasonló területen működő cég és szakszervezet alapította 1996-ban, azelőtt, hogy a banki és biztosítói hátterű egészségpénztárak megjelentek volna a piacon. Nyílt egészség- és önsegélyező pénztárként működik, amelyhez bárki csatlakozhat, aki elmúlt 16 éves és elfogadja az alapszabályban foglaltakat. 3 milliárd forintos vagyont kezel és több, mint 24 000 tagja van.

A Pénztár önsegélyező szolgáltatásokat is nyújt, így egész életen át jól használható az egészséges életmód és az anyagi biztonság támogatására. Az önsegélyezés azt jelenti, hogy bizonyos nagyobb kiadásokkal járó életeseményekre felkészülve pénzt teszünk félre az egészségpénztárban. Amikor az esemény bekövetkezik, akkor a pénztárból nagyobb összegű kifizetés kérhető, ez arra szolgál, hogy nehezebb időkben se kerüljön veszélybe az anyagi biztonsága. (pl.: tanévkezdési támogatás, lakáscélú jelzáloghitel törlesztésének támogatása, intézményi idősgondozás támogatás stb.)

Az MVM székházban tartott kampány a Pénztár népszerűsítése mellett felhívta a figyelmet az egészségügyi szűrővizsgálatok és az egészségmegőrző tevékenységek, valamint az öngondoskodás fontosságára.

Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés