• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  ingyenes kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
  számoljon velünk!
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Információk a küldöttválasztás menetéről 2017-04-03 18:08

Március 29-én lezárult a jelöltállítási időszak, a Jelölő Bizottság lezárta a jelöltlistát.

A küldöttválasztás további menetével kapcsolatos legfontosabb információk:

A szavazás első fordulója 2017. április 4-én 0:00 perckor indul és április 11-én 23:59 perckor zárul, ebben az időszakban lesz aktív a választási felület a VITAMIN Egészség- és Önsegélyező Pénztár honlapján.

A szavazáshoz titkos kód szükséges, amelyet a pénztár 2017. január 31-ig postázott a tagok lakcímére az adóigazolással együtt (a választási kód az adóigazolással együtt megküldött tájékoztató lap alján található meg).

A Pénztár honlapján a Tagok mappájába történő belépéssel (tagkód és jelszó megadásával), a személyes menüben megjelenő Küldöttválasztás menüpontban lehet megkezdeni a szavazást.

A szavazat leadásához a választott jelölt neve (és esetleges bemutatkozása) alatt megjelenített szövegdobozban adja meg a választási kódját, majd kattintson a „Szavazat elküldése” gombra.

Választási körzetenként egy fő küldött és egy fő pótküldött kerül megválasztásra (a továbbiakban: küldött). Küldött a jelöltek közül legtöbb érvényes szavazatot, pótküldött a második legtöbb, de legalább egy érvényes szavazatot kapó jelölt lesz. Szavazategyenlőség esetén az a jelölt nyer, akinek a Vitamin Egészségpénztári tagi azonosító kódja alacsonyabb számú (azaz tagsági viszonya régebbi). Amennyiben a körzetben csak egy jelölt van, úgy pótküldött választására nem kerül sor.

A megbízás időtartama 5 év.

Amennyiben valamelyik körzetben a jelöltlista lezárásáig nem sikerült jelöltet állítani, úgy az abba a körzetbe tartozó pénztártagok arányosan kerülnek szétosztásra az egyéni körzetek között. Az ezen körzetbe tartozó pénztártagok a választási rendszerbe történő bejelentkezéskor tájékozódhatnak a sikertelen jelöltállításról és arról, hogy melyik körzetbe kerültek besorolásra, ott ki/kik a jelöltek.

A szavazás eredménytelensége esetén 2017. április 17 (0:00) - április 21 (23:59) között II. választási forduló kerül megtartásra.

Elveszített, elfelejtett választási kód esetén a pénztártag a TNY 19 Igénylőlap elektronikus küldöttválasztáshoz szükséges titkos kód pótlására elnevezésű nyomtatványon írásban fordulhat a Pénztár informatikai megbízottjához új jelszó generálása érdekében. A nyomtatvány a visszaélések elkerülése érdekében kizárólag eredetiben, postai úton beküldve fogadható el. Postai úton a választási forduló záró napját megelőzően legalább 3 munkanappal korábban beérkező, elektronikus levélben a szavazás lezárását megelőző munkanap 14 óráig beérkezett igényeket teljesíti a Pénztár. A Küldöttválasztással kapcsolatos minden dokumentumot honlapunkon a Letöltések -> Dokumentumok, szabályzatok  menüpontban ér el.

Bármely további felmerülő kérdés esetén forduljanak bizalommal a Pénztár munkatársaihoz.


Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés