• Miért egészségpénztár?
  20% adójóváírás az egyéni befizetések után cafeteriából fizethető
  mert fontos a megelőzés segítő kéz a bajban
  hiszen semmi sem fontosabb az Ön és családja egészségénél
 • Miért a Vitamin Egészségpénztár?
  alacsony működési levonás az egyik első magyar egészségpénztár
  kedvező árú kártya és társkártya gyors és kényelmes ügyintézés
  biztonságos befektetések tőke- és hozamgaranciával
 • Ön tudta?
  két éves lekötés után 10% adójóváírásra jogosult
  ez jóval magasabb, mint a banki lekötések jelenlegi kamatai
 • Ön tudta?
  A szív és érrendszeri betegségek kockázata
  az 50. életévet követően jelentősen megnő
  A szűrés Vitamin Egészségpénztárból fizethető!
Személyes menü
Tavasz, az újjászületés évszaka 2023-03-20 08:57A tavasz kiváló időszak arra, hogy új lendületet adjunk az életünknek, és megvalósítsuk a kitűzött céljainkat. Azonban ne feledjük, hogy a változás folyamata hosszú és nehéz lehet, a végén azonban mindenképpen megéri!

Legtöbben januárban, újévi fogadalomként tűzzük ki célként az egészségesebb életmódhoz kapcsolódó változtatásokat. A kutatások azonban azt mutatják, hogy az emberek mindössze 19% -a képes betartani elhatározásait. Vajon mi lehet a probléma? A válasz egyszerű: emberek vagyunk.

Ha esetleg mégsem úgy alakult az év eleje, ahogy azt elterveztük, van egy jó hírünk: Sosem késő! A változásnak mindig van ideje ránk, minden csak attól függ, mi magunk valóban szeretnénk-e. A tavasz kiváló lehetőség arra, hogy (újra) megfogalmazzuk azokat a célokat, amelyeket el szeretnénk érni. Az új életmód, új szokások kialakítása, vagy akár a régiek megszüntetése időbe telik, és rendszeres erőfeszítést igényel. Ha azonban elkötelezettek vagyunk a változás iránt, és eléggé kitartóak vagyunk, akkor képesek leszünk elérni a kitűzött célokat, és javítani az életminőségünkön.

A tavasz az újjászületés hónapja, és a természet megújulása minket is arra inspirál, hogy a saját életünkben is változtassunk. Az időjárás változékony volta ellenére is érezhető az újjászületés energiája, a remény és a megújulás időszaka.

Sokan vagyunk, akik a hideg, sötét téli hónapok után nagyon várjuk a tavaszt, és a melegebb időjárás érkezésével új erőre is kapunk. Az illatok és a színek változása mind azt jelzik, hogy az élet újra kezdődik, a természet ilyenkor feléled, ezáltal a lélek is megtisztul. A tavaszi időszak a megújulás és a tisztulás időszaka, amikor elengedhetjük a régi, negatív gondolatokat és érzelmeket, ezáltal új energiákat adva az életünknek. Ez lehet akár egy új hobbi, egy sport vagy egészséges életmód bevezetése, de akár az is, hogy megszabadulunk a felesleges dolgoktól az életünkben, és átlépünk egy új korszakba.

Ha ez még nem lenne elég ahhoz, hogy elinduljunk a boldogabb élet felé, akkor itt van még egy ok, ami ösztönözhet arra, hogy már ma vágjunk bele ebbe a folyamatba. Ma van a boldogság világnapja. A boldogság világnapja remek alkalom arra, hogy megálljunk egy pillanatra, és elgondolkodjunk azon, hogy mit jelent számunkra a boldogság. Az egészséges életmód, a természetben töltött idő, a mozgás és az egészséges táplálkozás mind olyan tényezők, amelyek hozzájárulhatnak a boldogságunkhoz és jóllétünkhöz. Érdemes kicsit elcsendesíteni gondolatainkat és tudatosan figyelni azokra a dolgokra, amik boldogságot okoznak számunkra. Lehet ez egy séta a természetben, egy jó könyv elolvasása, egy finom vacsora szeretteinkkel vagy egy jó beszélgetés barátainkkal.

Az is fontos, hogy a boldogságra ne csak ezen a napon figyeljünk, hanem mindennap. Keressük azokat a dolgokat, amik boldogságot és örömöt okoznak nekünk, és időt szánjunk rájuk. Tegyük boldoggá saját magunkat, és azokat az embereket is, akik körülöttünk vannak.

Boldog Boldogság napot!

Bankkártyás befizetés
Egyéni befizetés teljesítése ill. életmód javító vagy jogszerűtlen igénybevétel visszafizetése bankkártyával
Tagok mappája
Egyenleg lekérdezés, kártya aktiválás és tiltás, személyes adatok...
Szolgáltatók mappája
Internetes zárolás, kifizetési információk...
Szolgáltató keresés